Przegryzam się przez ściągnięcie dwóch namiotów z czajnis, prosto nie jest, ale zobaczymy. Nie wiem też jaka będzie cena sumaryczna Po obejrzeniu jeden zostawiam a drugi będzie do sprzedania. Mam nadzieję że przypłyną przed wakacjami
Abo
_______________________________ TANIO powiększam babskie cycki dotykiem, jak nie zadziała zwrot kasy! 4800 VTR Super Safari, Jimny firma, foty
No coś Ty , zleciłeś zaprojektowanie i wyprodukowanie serii próbnej ? Co to znaczy w proszku ? Że co , że jak oranżadka w proszku , wysypujesz proszek z torebki na dach auta , polewasz wodą i masz namiot ?
Szmata mi się nie podoba ale składa się na pół i po złożeniu jest 130x105cm = mieści mi się za budą nad paką. Poza tym rozkładanie jest dużo prostsze od tych klonów ARB. Jak przyjadą to potestuję który mi pasuje, i czy któryś. Madzioliny mi nie leżą zdecydowanie. Z kejsem mi sie podoba i jest lepszy od nożycowego - ale kejs jest duży. Jest na sprężynach gazowych - klik i się otwiera/zamyka.
Abo
_______________________________ TANIO powiększam babskie cycki dotykiem, jak nie zadziała zwrot kasy! 4800 VTR Super Safari, Jimny firma, foty