kabbbatunio pisze: patrola wczoraj na GRODZKIEJ wStargardzie ,
głowe miałem na wysokosci podszybia, oczy na wysokosci klamki,
i sie zastanawiam kto posiada takiego monstera
oczywiscie na MT 35 okrutnie wyliftowany
kabbbatunio pisze:okej , dodam ze był na ZST , czyli stargardzkich rejestrach,stał w stargardzie ,miał zderzak z rurek, na ktorym wiaiało kilkanascie metrów liny,snorkel a na nim przyklejony znaczek " 4x4 " bodajze z klapy tegoz patrolaz tyłu na klapie kawełek ryfłu , taki pasz w zdłuz klapy szerokosci około 20 cm szyby przyciemnione jakis numer był, ale nie pamietami kolor czarny + błoto wszystko co pamietam z tego spodkania
Tanto pisze:to był ........ (tu możesz wpisać sobie kilka - kilkanaście osób)
Wyliftowanych Patroli jest od groma, musisz bardziej sprecyzować jakie mial znaki rozpoznawcze.
Ja np. widziałem wczoraj w Szczecinie czarnego, krótkiego patrola z naklejonym numerem startowym "14" z II Gryfa i srebrną gwiazdą szeryfa na drzwiach. Nie zauważył biednego żuczka stojącego na przystanku na Wrocławskiej.![]()
Ciekawe kto pierwszy rozpozna 'brzydala'
qsma pisze:kabbbatunio pisze:okej , dodam ze był na ZST , czyli stargardzkich rejestrach,stał w stargardzie ,miał zderzak z rurek, na ktorym wiaiało kilkanascie metrów liny,snorkel a na nim przyklejony znaczek " 4x4 " bodajze z klapy tegoz patrolaz tyłu na klapie kawełek ryfłu , taki pasz w zdłuz klapy szerokosci około 20 cm szyby przyciemnione jakis numer był, ale nie pamietami kolor czarny + błoto wszystko co pamietam z tego spodkania
a to nie zugzag?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości