Da się ale będzie drożej niż w przypadku kogoś kto ma podpisaną umowę z firmą kurierską. Podstawowe pytanie - o ile drożej? Bo jeśli miałbyś zaoszczędzić 5-10 zł, to chyba bardziej opłaca się wybrać opcję wygodniejszą.
Nie wysyłałem nic za pobraniem, więc nie doradzę żadnej firmy.
Dużo drożej, do tego nie wszystkie firmy kurierskie chcą wysyłaś za pobranie bez umowy. No i jak wysyłałem coś za pobraniem to nawet miesiąc czekałem na kasę.
Dlatego ja korzystam z Multipaczki. Poza wizytą na poczcie nie ma w tym nic złego. Kasa jest następnego dnia jak klient odbierze przesyłkę.
bez przesady wysyłka za pobraniem kurierem jest tylko o 10zł drozsza wiec raczej nie majątek, w sumie gls bym polecał mysle ze zapłacisz nie wiecej jak 30zł
Z dużego miasta do drugiego dużego paczka pocztowa idzie jeden dzień (parę razy sprawdzone). Kosztuje to zawrotną sumę 12-15 zł.
Mailbox na Bohaterów Warszawy wysyłka 30-40 zł, jest na następny dzień u odbiorcy
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Jak sprzedałeś przez allegro to w opcji wysyłki masz ,,Zamów Kuriera" wybierasz firmę i płacisz 16.50. Kurier odbiera paczkę od Ciebie z domu i tyle w temacie.