Postautor: prezes » pn 01 paź, 2012
Szanowni informatycy oraz zwolennicy "szybkiego internetu bezprzewodowego".Zapamietajcie,że coś takiego jak "szybki ,stabilny internet bezprzewodowy" jak sie mieszka w czarnej d.upie [sorry] po prostu NIE ISTNIEJE.
Wystarczą jesienne silne wiatry, a juz moga nawet lekko antene przestawić i d.upa po internecie, śniegu wam napada na antenki i tez d.upa, zakręcony ptaszek przypi.rdoli w antenki i znów d.upa po internecie.
Co innego miasto, co innego niestety wiocha. Na wsi jeszcze raz powtarzam. Najlepszy internet tylko po miedzi, nie wazne od kogo [rozumiem że wszyscy maja uraz do TP Sa -choć nie wiem dlaczego].
I nie udowadniajcie sobie na wzajem że jest inaczej.
Poczytajcie trochę, popytajcie fachmanów [ja za takiego sie wcale nie uważam], a nie pytajcie ludzi którzy żyją ze sprzedaży różnego rodzaju "wzmacniaczy stgnału" czy poprawiaczy sygnału. Bo ci "sprzedawcy/doradcy telekomunikacyjni" zawsze doradzą Wam że ich pudełeczka są THE BEST. Bo maja z tego po prostu kasę.
No chyba,że wywalicie ze dwa zyliardy złociszy, to moze coś by się wyżeźbiło.
Darek, wg mapek Orangowych, w Twojej wichurze masz 2G 3G ,tak więc tyle ile ja w centrum.
prezes, po prostu prezes