Dziku pisze:Silvana pisze:no ładnie. dzik XI a wmawiał mi że wszystkie pieczątki zebrał. chyba że miał mega słaby czas?:P
eee no te co widziałem to wszystkie!!!!
kłamca

Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Jacek pisze:Zastępca mojego pilota, a mój następca, młody narybek off-roadowy się znaczy, byłby dumny z dyplomu. Było nie było VII miejsce z Maverikiem na ogonie. Da radę wysłać pocztą?
LSD pisze:Jakby jakiś doplomik został, to proszę dla Danutki. Bardzo dzielnie przeszkadzała cały czas podczas rajdu. Należy się jej za wytrwałość
Daniel Barwikowski pisze:
Na wstępie to dzięki za super zabawę, trasa ok, klimacik jeszcze bardziej ok, a ja w temacie pucharka za 3 miejsce w wyczynie, dajcie znak co i jak
LSD pisze:Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Dokładnie. Jakby jakiś doplomik został, to proszę dla Danutki. Bardzo dzielnie przeszkadzała cały czas podczas rajdu. Należy się jej za wytrwałość
Danka pisze:LSD pisze:Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Dokładnie. Jakby jakiś doplomik został, to proszę dla Danutki. Bardzo dzielnie przeszkadzała cały czas podczas rajdu. Należy się jej za wytrwałość
Przeszkadzała??ok, następnym razem jadę z Prezesem;-)
cookie pisze:Danka pisze:LSD pisze:Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Przeszkadzała??ok, następnym razem jadę z Prezesem;-)
ten to ma dobrze. Palcem nie kiwnie a już się schodzą do Niego jak pszczoły do miodu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości