Kącik nawiedzonego kombinatora
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Będę u kumpla na Dworskiej to przy okazji sprawdzę namiar, boję się jednak że gość zaproponuje napierdzielanie z armaty do mrówki
Dobrym specom od car-audio ciężko wytłumaczyć, że poziom doznań audiofilskich w pojazdach samuraiopodobnych posiadających gołe blachy bez wytłumień dalece odbiega od tego do czego są przyzwyczajeni 

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
fruzia pisze:Benes pisze: trzeba naleć kolejne dwa i wyświetla się się opcja "wyłącz"
![]()
Za tą dwójką postaw zero to może się uda. Bo po samej kolejnej dwójce mój nieoceniony towarzysz życia dostaje większego szwungu i zaczyna robić podkład muzyczny i wokal naraz
a mnie się zdaje że właczy się hibernacja na jakiś czas

Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro. 

- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Od kilku dni czekam na odzew od sprzedającego
Poprosiłem żeby zrobił zdjęcia bez czarnej maskownicy, bo ten licznik z aukcji jest inaczej mocowany do deski (ma mocowanie takie jak w Samuraiach), na pierwszy rzut oka wygląda podobnie, ale na 99% jest zrobiony z innej wytłoczki. Nie chciał bym wydać 90 zł tylko po to żeby przekonać się że Japończycy wpadli na pomysł żeby akurat w tym modelu zamontować zegary głębiej lub płycej
W uzupełnieniu foto mojego licznika z maskownicą

W uzupełnieniu foto mojego licznika z maskownicą

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”