Puszcza Bukowa
proszę o określenie się w sprawie obecności:p plan ostatecznie jest taki:
-spotykamy się na krematorium o 11
-pojedziemy lajtowym terenem do glinnej
-tam bedziemy kociolkowac pic jesc
-ogólnie qśma zajmie się grochówą (ma już kociolek)
-zrzucamy sie na zakupy które łon poczyni
-każdy uczestnik zobowiązany jest do zakupu paczuszki drewna kominkowego:p np na stacji lub zabrać z domu suche drewno (kilka kolanek) oraz zabrać ze sobą DESECZKĘ I OSTRY NÓŻ DO KROJENIA WARZYW
(skrobaczke do warzyw)
PS robimy grzańca????
PS 2 nastawiamy się bardziej na pichcenie w miłym towarzystwie ale auta też może pobrudzimy:P chodzi o miłe spędzenie czasu:P
-spotykamy się na krematorium o 11

-pojedziemy lajtowym terenem do glinnej

-tam bedziemy kociolkowac pic jesc
-ogólnie qśma zajmie się grochówą (ma już kociolek)
-zrzucamy sie na zakupy które łon poczyni

-każdy uczestnik zobowiązany jest do zakupu paczuszki drewna kominkowego:p np na stacji lub zabrać z domu suche drewno (kilka kolanek) oraz zabrać ze sobą DESECZKĘ I OSTRY NÓŻ DO KROJENIA WARZYW

PS robimy grzańca????

PS 2 nastawiamy się bardziej na pichcenie w miłym towarzystwie ale auta też może pobrudzimy:P chodzi o miłe spędzenie czasu:P
Zaraz zaraz! To jednak wypala? Jedziemy? O 11 przy krematorium?
Kurde teraz muszę się ogarnąć z osłoną do mavridża i w ogóle. Po ile się składamy?
PS
Teren musi być lajtowy! Bo Wasze parchy oraz jepy to hardkorymadafaki terenowe a mój mavridż nie bardzo, mam szosowe, zimowe gumiaczki więc bez szaleństw, głupio było by na kinetyku całą trasę się przetelepać.
Kurde teraz muszę się ogarnąć z osłoną do mavridża i w ogóle. Po ile się składamy?
PS
Teren musi być lajtowy! Bo Wasze parchy oraz jepy to hardkorymadafaki terenowe a mój mavridż nie bardzo, mam szosowe, zimowe gumiaczki więc bez szaleństw, głupio było by na kinetyku całą trasę się przetelepać.