Nie offroadowe imprezy w okolicy

Jestem tu nowy... oraz pisanie o wszystkim i o niczym.
Awatar użytkownika
Tanto
4X4 Szczecin
Kontaktowanie:

Nie offroadowe imprezy w okolicy

Postautor: Tanto » pt 09 lip, 2010

Różne festyny, turnieje rycerskie itp. stały się ostatnimi laty dość popularne, ale słabo rozreklamowane przez co często dowiadujemy się o nich jak jest już po :-( Nie wiem czy szanowne towarzystwo lubi czasami poza taplaniem się w błocie posłuchać strażackich orkiestr dętych (często w ich składach są szwarne dziołchy :579: ) lub pobawić się na wiejskiej zabawie, jeśli tak to może ten temat się przyjmie.

Na początek odrobina prywaty, chciałbym zareklamować imprezę na moich rodzinnych włościach. Zapowiada się ciekawie - oprawa muzyczna lepsza niż na 'dniach morza' http://www.dobragmina.pl/content.php?cms_id=728&lang=pl Rycerze powalczą o ruiny doberskiego zamku, będzie co zjeść i wypić. Odnośnie jedzenia to może znajdzie się śmiałek który powalczy o tytuł MISTRZA ŚWIATA i rozsławi imię SAT? W czym mistrza? ano w jedzeniu kiełbasy doberskiej na czas. Wspominałem już kiedyś o tym turnieju, chodzi o to żeby w jak najkrótszym czasie zjeść pędko kiełbasy które ma 1 metr długości.
I jak? są ochotnicy? Jeśli tak to - Dobra Nowogardzka 30 i 31 lipca.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"

Awatar użytkownika
petio
nawigator

Postautor: petio » sob 25 wrz, 2010

podobnie w tą niedzielę znaczy się jutro 26.09.10 odbywa się impreza po troszku motoryzacyjna. ma być troszkę atrakcji, a cel główny to zbiórka pieniążków dla dzieci powodzian, miejsce motocross szczecin, godziny 10-19. podobno ma być też jakiś rajd terenowy poza terenem ośrodka, ale wciąż nie umiem się wywiedzieć oco chodzi...

Wróć do „Plotki”