Gdzie dostanę... ?

Jestem tu nowy... oraz pisanie o wszystkim i o niczym.
student
Prawdziwy offrołdowiec

Gdzie dostanę... ?

Postautor: student » ndz 06 wrz, 2009

Temat rzeka, żeby nie zaśmiecać w tym temacie można uzyskać porady z cyklu GDZIE DOSTANĘ (...) ? Proszę nie odpowiadać : allegro.pl bo produkt zazwyczaj chcę pomacać, przymierzyć itp.

No to zacznę:

Buty wojskowe takie jakie w armii naszej dają, jak wychodziłem to mi gnoje nie dali zabrać butów mimo że były rewelacyjne. Chodzi mi o to żeby kupić but nowy tzn nie używany bo na giełdzie są ale wychodzone, z grzybem jakimś pewnie...

Gdzie w szczecinie zawodowo zajmują się przekładaniem anglików? Bo poważnie rozważam zakup anglika prostego w przełożeniu (żeby grodzi nie spawać) i muszę się wywiedzieć sporo tematów na ten temat

nissan7
Weteran bezdrozy

Postautor: nissan7 » ndz 06 wrz, 2009

Awatar użytkownika
gszyp
4X4 Szczecin

Postautor: gszyp » ndz 06 wrz, 2009

na turzynie jest stoisko tam kupowałem nowe coś kole 100 zł :lol:

Jasiu
4X4 Szczecin

Postautor: Jasiu » ndz 06 wrz, 2009

Buty na turzynie, samochod autobobak

student
Prawdziwy offrołdowiec

Postautor: student » sob 08 maja, 2010

Nie będę zakładał nowego tematu bo sprawę mam w sumie błahą:

Czy ktoś ma zewnętrzny czytnik dvd? Taki do laptopów, co się w port USB podczepia.
Powiem po co mi to: Kupiłem sobie komputer diagnostyczny do warsztatu, tzn listwę, kable, i program. Laptopa musiałem dokupić i kupiłem takie maleństwo za 700 złotych ale nie ma czytnika dvd, przecież nie wydam kolejnych 2 stówek żeby zainstalować głupi program...
Dzwoniłem do technika z tej firmy od której kupilem ten tester i powiedział mi że program jest zabezpieczony przed kopiowaniem i nie da się go tak prosto na pena wsadzić, poza tym dodał że program jest konfigurowany pod instalację z płyty... Nie znam się za bardzo na tych tematach, wolę nie kombinować i załatwić zewnętrzny czytnik.

Tak więc jak ktoś ma takie urządzenie, proszę o kontakt na PW, za wypożyczenie gratyfikacja finansowa, dam kaucje w zabezpieczenie.

Wróć do „Plotki”