Nie raz Wam wpominałam o chórze w którym śpiewam (dla niewtajemniczonych Chór Akademii Morskiej ) Tu akurat "podstepnie" zdobyty fragment nagrania trafił do Kroniki TVP SZCZECIN
oooo ! Widziałem to w TV bezpośrednio i miałem się Ciebie zapytać czy ta fajna babeczka w okluarkach śpiewająca w drugim rzędzie chóru to własnie TY Bo twarzyczka jakaś znajoma mi się wydała
10.01.2009 na zamku w sali Bogusława (jeszcze nie wiem czy nie bedzie to impreza zamknieta, wiec ew VIPowskie zaproszenia ) szczegóły podam jak bede znac
i 11.01.2009 - dwa koncerty, w jakims garnizonowym kosciele i gdzies jeszcze Szczegóły wkrótce!
Zawsze znajdzie się odpowiednia filozofia do braku odwagi
Jakby ktoś był zainteresowany, to dzisiaj o 17.00 w Polskim Radiu Szczecin bedzie relacja z koncertu szantowego, który odbył się wczoraj na Zamku Książąt Pomorskich. (w którym brałam udział) informacja przede wszytskim dla tych co być chcieli? a nie dotarli.
Polecam gorąco, podobno było nieźle
Niedziela 14.06.209 12:00 SALA BOGUSŁAWA (Zamek Książąt Pomorskich) Wejście z bezpłatnym biletem do pobrania w kasie. Tzw. Koncert Południowy
Będzie to podsumowanie mijającego sezonu więc repertuar będzie szeroki
14.30 - koncert z okazji DNI MORZA - Scena pod Gwiazdami Tego samego dnia
ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!