Jestem nowy(a) i tu się witam!!
astr pisze:Benes pisze:Hejka
A ja myślałem że UAZy to już gatunek wymarły
Od czegoś trzeba zacząć, nie?A jak uda mi się kupić po wakacjach to do następnych się go zrobi
P.S. Czy ktoś mógłby mi pomóc z avatarem? Wyskakuje mi coś takiego: 'brak adresu email w bazie'
wyślij:
benes@univ.szczecin.pl
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
każda terenówka dużo pali mój w mieście pali 16-19L LPG. UAZ to auto które bez przeróbek robi pod warunkiem że mu się zmieni oryginalne opony, a później rozpoczyna się wyścig zbrojeń... ale jest to najlepsza baza to nauki OR i mechaniki
suzuki też jest fajne na początek ale też trzeba pomotać
Mój będzie na sprzedaż ale już jest chętny na niego... i jakoś nie mogę go zniechęcić

Mój będzie na sprzedaż ale już jest chętny na niego... i jakoś nie mogę go zniechęcić

BENCAMP
BENCAMP
Benes pisze: ale jest to najlepsza baza to nauki OR i mechanikisuzuki też jest fajne na początek ale też trzeba pomotać
do nauki OR akurat najlepsza baza to będzie właśnie samuraj. I to bez motania na początek.
A UAZ-y to (bez urazy Benes) są dobre głównie do nauki mechaniki i to ciężkiej i żmudnej.

A tak w ogóle to witaj astr !

Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro. 

nie będę się sprzeczał co jest lepsze bo ja nie jeździłem samurajem a ty UAZEM
prawda jest gdzieś pośrodku...
UAZa jak się wyprowadzi z zapaści po poprzedniku to jest sprawne auto i bezawaryjne a teren wszystkie auta weryfikuje. O awaryjności UAZów krzyczą najwięcej Ci którzy nimi nie jeździli... ale nie upieram się co jest supersuperterenówkasuper

UAZa jak się wyprowadzi z zapaści po poprzedniku to jest sprawne auto i bezawaryjne a teren wszystkie auta weryfikuje. O awaryjności UAZów krzyczą najwięcej Ci którzy nimi nie jeździli... ale nie upieram się co jest supersuperterenówkasuper

BENCAMP
BENCAMP
- astr
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
przem68 pisze:Benes pisze:
A tak w ogóle to witaj astr !
Witam

Trochę z mechaniki ogarniam co nieco, mój japoniec psuje się średnio co tydzień, więc jak kiedyś zobaczycie Mitsubishi na awaryjkach i dziewczynę grzebiącą pod maską, to pomachajcie

Właśnie o to mi chodzi, żeby się trochę też podszkolić, a nie szukać w komórce pomocy jak mi się jakiś wężyk odkręci...

Zobaczymy, pewnie jeszcze będę Was prosić o radę, w końcu ja doświadczenia nie mam, ale śmiało mogę powiedzieć że kiedy miałam okazję jeździć na Bornym UAZem to bez problemu dawał radę

P.S. Avatar wysłany.

Impossible is nothing.
- astr
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
zania pisze:CZeśćFajnie, że kolejna panna!!! I to jak czytam twarda sztuka! Niedługo Wszyscy Chłopcy pójdą pod Nasz pantofel
Panny górą
LUBIĘ TO

Andrzey pisze:No i powitać koleżankę. Od dzisiaj trzymamy kciuki
Nie dziękuję

Impossible is nothing.
-
- Jestem tu nowy/a