kociołkowa potrawa na wigilię 4x4
kociołkowa potrawa na wigilię 4x4
Benes rzekł, żebyśmy kociołek zrobili nie w sobotę, a w niedzielny poranek.
Stwierdziliśmy, że to całkiem niezły pomysł, zrobiliśmy burzę mózgów i wybraliśmy kilka potraw, które wydały nam się odpowiednie w zwalczaniu straszliwych dolegliwości dnia następnego.
Z tych potraw wybierzmy w drodze ankiety tą, którą będziemy się w niedzielny poranek raczyć.
Stwierdziliśmy, że to całkiem niezły pomysł, zrobiliśmy burzę mózgów i wybraliśmy kilka potraw, które wydały nam się odpowiednie w zwalczaniu straszliwych dolegliwości dnia następnego.
Z tych potraw wybierzmy w drodze ankiety tą, którą będziemy się w niedzielny poranek raczyć.
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Benes pisze:mi też to jakoś ciekawie brzmi, choć spróbował bym także ostatniej...
jak dla mnie mogą być dwa, jeden gdzieś na pobudkę o godzinie 5.30 i później na śniadanie na 10.00
![]()
O 5:30 to nie na pobudkę a na dobry sen

Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
qsma pisze:@darek - taka nazwa. normalny zurekBenes pisze:mi też to jakoś ciekawie brzmi, choć spróbował bym także ostatniej...
jak dla mnie mogą być dwa, jeden gdzieś na pobudkę o godzinie 5.30 i później na śniadanie na 10.00
![]()
a w trąbe tak koło 12 stej to nie chcesz???
ale to już będzie po śniadaniu

"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
Andrzey pisze:Przeciez to jeden pies, Qsiem i tak nie wstanie. Chyba, ze zanim zalegniecie wystawicie go z tym kociolkiem na dwor w slipkach. Wtedy jest jakas szansa, ze bedzie pilnowal ogniska
ty qdłaty za wielką wodą , zobaczymy czy taki odważny bedziesz jak przypłyniesz do polszy. !!
LSD pisze:Q nie, ale Fruzia da radę
bezemnie se nie poradzi.

a ja mam asa w rekawie

cookie pisze:Andrzey pisze: Chyba, ze zanim zalegniecie wystawicie go z tym kociolkiem na dwor w slipkach./quote]
Ale mi sie podoba ten pomysl
ustaw sie w kolejce za benesem koło 12 stej
prezes pisze: ale że w naszym regionie mało kto prawdziwą kwaśnicę umie ważyć [sorry, ale taka jest prawda],
ten przepis jest od orginalnego krakusa
a i jeszcze jedno. wiem że jeden z nas ma drugi kociołek, morzna by zrobic druga potrawe

Ostatnio zmieniony pt 10 gru, 2010 przez qsma, łącznie zmieniany 1 raz.