ale ja mialem pierwszy wiec moze wskocze juz na starszego

iras pisze:Ja wiem wy to wszystko tak na mnie piszecie z zazdrosci ze to mnie wybiora![]()
![]()
Tamlin pisze:Mianuje wszystkich chętnych Prezesami przez Duże P, a teraz Pany do roboty: organizować imprezy dla SAT, rozwiązać wszystkie spory w SAT i poza, tyrać młodych i prowadzić z nimi walkę podjazdową, krytykować imprezy innych, bojkotować imprezy organizowane przez nienależących do SAT, dbać o porządek na forum i wycinać kasztany, godnie reprezentować SAT i propagować jego dobre imię, ustalić nowy regulamin i zasady przyjmowania do SAT( przyjąć wszystkich chętnych za , nowy regulamin forum, zapłacić składki za wszystkich członków SAT na dziesięć lat do przodu, pomagać każdemu kto prosi o pomoc o każdej porze dnia i nocy, sponsorować wyjazdy i wpisowe dla tych co reprezentują SAT na imprezach ogólnopolskich, sponsorować ekspedycje poza granice naszego pięknego kraju, remontować i kupować nowe auta dla członków SAT, psuć auta nienależących do SAT i robić wiele innych dziwnych rzeczy które wymyśli SAT podczas libacji alkoholowych oczywiście za wasze PLNy.
Strzeliłem se kasztana, mi też wolno.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości