Zepchnięci do podziemia ??!!
Prezio dzięki 

Nissan Pathfinder R51 "Pafik"
WARSZTAT 4X4 SZCZECIN UL.DĄBSKA 28 TEL 602277313
https://www.facebook.com/AUTOMOBILE-KAN ... 281961075/
WARSZTAT 4X4 SZCZECIN UL.DĄBSKA 28 TEL 602277313
https://www.facebook.com/AUTOMOBILE-KAN ... 281961075/
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
prezes pisze:Ponieważ nic specjalnie ciekawego na mailu nie znalazłem drogi kolego.
Cenzura jakaś czy co?
Pytałem o to jak wygląda procedura osobistego dostarczenia pisma do siedziby RDOŚ (jak wiesz mam bliżej niż na pocztę

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Tanto pisze:prezes pisze:Ponieważ nic specjalnie ciekawego na mailu nie znalazłem drogi kolego.
Cenzura jakaś czy co?
Pytałem o to jak wygląda procedura osobistego dostarczenia pisma do siedziby RDOŚ (jak wiesz mam bliżej niż na pocztę). Poza tym przydało by się podpiąć te pisma w wersji edytowalnej, bo w kilku miejscach jest zapis 'my' zamiast 'ja'.
idziesz w pokorze do sekretariatu i zostawiasz otrzymując na kopi pieczątkę wpłyneło
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
Być może "offpospoliteruszenie" umożliwi że ktokolwiek będzie się liczył z nami lub będzie chciał z nami rozmawiać bardziej poważnie. Mogło by pójść kolejne pismo wzywające/proponujące współpracę i dialog o skanalizowanie offroadu.
Cała sytuacja wywoła pewien precedens ja widziałem tropy wilka tuż za granicami miasta Szczecina notabene w miejscu gdzie sami dość często jeździliśmy, czy możemy spodziewać się zamknięcia i tego rejonu???
Z jednej strony wilk, widziałem go na wolności cztery razy: w Bułgarii, w Bieszczadach i 2x na Drawsku, a z drugiej niesamowite miejsce którego w żaden sposób nie niszczymy. A skoro tam się zaadoptował i rozwija, a jego populacja nie spada to oznacza że mu nikt nie przeszkadza... następnym krokiem będzie zrobienie z poligonu rezerwatu i próba likwidacji poligonu lub ingerowanie w plan i czas ćwiczeń i wyłączenie go z polowań ze względu na jedzenie dla wilków.
Dowiedziałem się czemu ostatnio Baja Poland nie mogła prowadzić przez "grzebienie" na Studnicy... ponoć to ulubione miejsce Żubrów
Cała sytuacja wywoła pewien precedens ja widziałem tropy wilka tuż za granicami miasta Szczecina notabene w miejscu gdzie sami dość często jeździliśmy, czy możemy spodziewać się zamknięcia i tego rejonu???
Z jednej strony wilk, widziałem go na wolności cztery razy: w Bułgarii, w Bieszczadach i 2x na Drawsku, a z drugiej niesamowite miejsce którego w żaden sposób nie niszczymy. A skoro tam się zaadoptował i rozwija, a jego populacja nie spada to oznacza że mu nikt nie przeszkadza... następnym krokiem będzie zrobienie z poligonu rezerwatu i próba likwidacji poligonu lub ingerowanie w plan i czas ćwiczeń i wyłączenie go z polowań ze względu na jedzenie dla wilków.

Dowiedziałem się czemu ostatnio Baja Poland nie mogła prowadzić przez "grzebienie" na Studnicy... ponoć to ulubione miejsce Żubrów

"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
- patroladhd
- Sympatyk 4x4 Szczecin
http://regiomoto.pl/portal/rajdy/sukces ... owac-wideo
wideo jest nam znane ale w internecie cały czas jest gorąco
a to dobrze
wideo jest nam znane ale w internecie cały czas jest gorąco