Wypad
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Raczej więcej jak po 500pln na głowę nie dostaniecie no chyba że spotkacie na joggingu jakiegoś zajadliwego ekooszołoma.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
wydaje mi się że bardziej możliwe problemy w weekend... wolne, ładna pogoda, święta, spacery, oszołomy, policja konna
w tygodniu jest spokój i szczególnie ja się będzie jeździć nie zbyt blisko drogi przy głębokim... to są nadal tereny wojskowe i czasem potrafi nawet podjechać żandarmeria, ale ona nigdy nie robiła problemów

w tygodniu jest spokój i szczególnie ja się będzie jeździć nie zbyt blisko drogi przy głębokim... to są nadal tereny wojskowe i czasem potrafi nawet podjechać żandarmeria, ale ona nigdy nie robiła problemów
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
Pany ładdafak z tym Głębokim poligonem?? Jeździłem tam setki razy na rowerze, na motorze, na samochodzie, wieczorami na dziurze przy torze motocrossowym paliliśmy ogniska, sie robiło grilla i nigdy nikt sie nie przyczepił.. Rok temu w marcu na pierwszym treningu moto było opór ludzi, przejeżdżał akurat honker z wojakami to podjechali popatrzeć jak chłopaki na moto latają.. a Wy tu jakieś 500 złotowe mandaty
A dzisiaj na polance za parkingiem mijaliśmy 2 honkery i 2 stary i tylko sobie pomachaliśmy
Żeby nie było że fabrykuje dowody: http://www.motodiably.com/index.php?opt ... &catid=10#

Żeby nie było że fabrykuje dowody: http://www.motodiably.com/index.php?opt ... &catid=10#

Patrol Y60 LONG
Jeep Grand WJ V8
Jeep Grand WJ V8
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
KacperS pisze:...przejeżdżał akurat honker z wojakami...
...a spotkaliście Policję lub SM? Wojskowi, o ile to nie żandarmeria, mają znikoma możliwość wystawiania mandatów, w ogóle mają generalnie w pompce co kto robi byle by im w drogę nie wchodził.
Służby porządkowe mają zgoła odmienne podejście do tematu.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
jest jazda na "głębokim" i jazda na "Wołoczkowie"
na "głębokim" jak się jest zbyt blisko parkingów samochodowych tak gdzie najwięcej ludzi to są też i władze bo to większe pieniądze. Wystarczy pojeździć trochę dalej, a tam macki yanosików nie sięgają.
na Wołoczkowie koło starej strzelnicy kiedyś ganiali ŻW ale i teraz ma na to wywalone.
Na głębokim jeździłem dużo razy, ostatnio bardzo często i nie było problemów tylko odpowiednio dalej aby kurz do grilla "turystom" nie wpadał... jak wpada to oznacza że jest się na terenie Lasów Miejskich a nie na poligonie a za to mogą ściągnąć yanosikowe
na "głębokim" jak się jest zbyt blisko parkingów samochodowych tak gdzie najwięcej ludzi to są też i władze bo to większe pieniądze. Wystarczy pojeździć trochę dalej, a tam macki yanosików nie sięgają.
na Wołoczkowie koło starej strzelnicy kiedyś ganiali ŻW ale i teraz ma na to wywalone.
Na głębokim jeździłem dużo razy, ostatnio bardzo często i nie było problemów tylko odpowiednio dalej aby kurz do grilla "turystom" nie wpadał... jak wpada to oznacza że jest się na terenie Lasów Miejskich a nie na poligonie a za to mogą ściągnąć yanosikowe
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP