wibrys pisze:Jest możliwość tańszego tankowania paliwa na stacji Lotosu na ul. Europejskiej. Właścicielem jest mój znajomy,Pan Jurek Paryski, sympatyk 4x4. Wczoraj przy kolejnym tankowaniu Patrola (kończyły się już opary....), kiedy korzystałem z umówionego rabatu, zaproponowałem rozszerzenie go na cały SAT 4x4 Szczecin. Jest propozycja na dzień dzisiejszy rabat: 9 groszy/litr. Jak będzie dużo chętnych to może i co więcej wynegocjujemy.... Na razie umówiłem się , że jak kto z SAT-u podjedzie i poda hasło RAMZES (to hasło mojej karty rabatowej) to ma ten rabat. A w ogóle to dość młoda stacja - trzyma wszelkie reżimy i normy, a ja po 20 latach przeróżnych przebojów i doświadczeń z wszelkimi możliwymi i niemożliwymi stacjami, już zdecydowanie TYLKO TU tankuję (i szczerze polecam tankowanie paliwa"DYNAMIK"). A nawiasem mówiąc Pan Jurek pozwala też myć ubłoconego Patrola w swojej myjni.... JEST KTO CHĘTNY?
![]()
Zgłaszać się!
Sławek/Wibrys
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości