Tak zgadza się czasem się izolujemy ale trochę inaczej i to nie jest złe...
Nasze forum jest otwarte dla wszystkich. Forum na rajdach jest z działem regionalnym 4x4 Szczecin nie jest forum stowarzyszenia i jest
działem zamkniętym czyli był by niedostępny dla ok 70% ludzi którzy są tu zalogowani. Jeżeli zlikwidujemy to forum to ilu z nowych zostanie dopszczonych do regionu na rajdach??? Trzeba się integrować przede wszystkim na swoim podwórku a integracja z innymi podwórkami najczęściej odbywa się na ogólnopolskich rajdach. Jak się nie jeżdzi to się nie ma znajomości...
Osoby które by nie miały dostępu do "regionu" nie dowiedziały by się o wyjeżdzie wigiljnym na który przybyły dość licznie. Uważam że jesteśmi stowarzyszeniem i powinnyśmy się promować na wasnej stronie a nie komercyjną stronę. Ale nie ukrywam że wszelkie techniczne pytania należało by tam zadawać bo tam jest więcej wiedzy, tylko że pytanie nowego skończy się komentarzami "było", "poszukaj", "jest obcja SZUKAJ"

która zresztą nie działa i ogólnymi kasztanami które trzeba odsiać aby uzyskać informacje. Sam udzielam się na rajdach i jedno drugiemu nie przeszkadza.
Tutaj mamy dział SAT do której mają dostęp tylko członkowie a reszta forum jest dostępna dla nowych.
Znikną odnośnik ze strony gównej (mój pomysł ale konsultowany) ale dlatego że ten sam link jest jest w linkach

tam jest miejsce na linki.
Forum na rajdach dalej istnieje i jak ktoś będzie szukał kontaktu a może coś napisć pod warunkiem że będzie miał dostęp. Już dawno gadałem aby usunąć tą blokadę i aby stworzyć 100% otwarte forum. A jak ktoś będzie szukał kontaktu i będzie miał dostęp do regionu to otrzyma odpowiedź jak nie to w wyszukiwarce wpisze 4x4 Szczecin i znajdzie nas, oraz namiary na prezesa i Q
Jak się popatrzysz na licznik postów to taka pustynia to nie jest bo podobny licznik mają.
4x4 Małopolska
4x4 Rzeszów
4x4 Świętokrzyskie
4x4 Podlasie
A to forum nikogo nie trzyma i nikomu nie zabrania pisania postów na rajdach.
Forum powoduje że stronka żyje...
Więc za likwidacją tego forum jestem na nie!! Ale to nie ja podejmuje tu decyzje.
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP