TYPHOON pisze:Beda biegac dookola,instruowac i powtarzac mantre :I'm the best.
-wozisz sie niesamowicie i swoja postawa zniechecasz innych a nie naklaniasz do wspolpracy i czerpania radosci z jazdy terenowej.
-Jestes pewien ,ze Ci odpowiedzialem,ze sie gowno znasz bo ja tego nie pamietam, a podczas jazdy na rajdzie bylem trzezwy?
-Nie znajac sie osobiscie a tylko z postow uwazalem Cie za super off-roadera a dodatkowo czlowieka z olbrzymia wiedza techniczna.Ale jak widze sodowka do glowki uderzyla i na zywo jest troche inaczej.
- Bez swierzakow kazda dyscyplina predzej czy pozniej padnie. A jesli wszyscy maja czekac na Twoja porade,wskazowki to organizujcie rajdy wewnetrze z selekcja uczestnikow i tyle.Tylko kto tam bedzie jezdzil?
-Na koniec: gdybys sie znalazl w nowym dla siebie towarzystwie tzw. nie-Patrolowym lub nie-SAT to ze swoim nastawieniem do innych nawet GPS by Ci nie pomogl.
przemsson pisze:TYPHOON pisze:Beda biegac dookola,instruowac i powtarzac mantre :I'm the best.
-wozisz sie niesamowicie i swoja postawa zniechecasz innych a nie naklaniasz do wspolpracy i czerpania radosci z jazdy terenowej.
-Jestes pewien ,ze Ci odpowiedzialem,ze sie gowno znasz bo ja tego nie pamietam, a podczas jazdy na rajdzie bylem trzezwy?
-Nie znajac sie osobiscie a tylko z postow uwazalem Cie za super off-roadera a dodatkowo czlowieka z olbrzymia wiedza techniczna.Ale jak widze sodowka do glowki uderzyla i na zywo jest troche inaczej.
- Bez swierzakow kazda dyscyplina predzej czy pozniej padnie. A jesli wszyscy maja czekac na Twoja porade,wskazowki to organizujcie rajdy wewnetrze z selekcja uczestnikow i tyle.Tylko kto tam bedzie jezdzil?
-Na koniec: gdybys sie znalazl w nowym dla siebie towarzystwie tzw. nie-Patrolowym lub nie-SAT to ze swoim nastawieniem do innych nawet GPS by Ci nie pomogl.
![]()
![]()
![]()
A my tak mamy cały czas
siva explozja pisze:gonią za marchewką na kiju.
Benes pisze:RAJD = RYWALIZACJA
prezes pisze:Wsród wszystkich Waszych wypowiedzi, chyba najbliżej prawdy był [wg mojej subiektywnej oceny] @siwaeksplozja.
Dlatego na takich lokalnych rajdzikach powinne być wg mnie całkiem inne [oddzielne] trasy dla "turystów" "wyczynowców" oraz "zmociarzy". To w kwestii prestensji niektórych dot trudności prób i dojazdówek.
Natomiast istnieje nadal kwestia tej "ludzkiej twarzy ofrołdu" !
Kwestia która nie jest rozwiązana i chyba niestety nie będzie.
nissan7 pisze:mycha pisze:RAJD=RYWALIZACJA=...ALE... ZDROWA RYWALIZACJA
napisz wreszcie coś od siebie i przestań kopiować myśli innych, nie chce mi się czytać i mało mnie to obchodzi że zgadzasz się z każdym z forum
prezes pisze:To w kwestii prestensji niektórych dot trudności prób i dojazdówek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości