Danka pisze:mycha pisze:..teraz mniej a wiecie dlaczego ,bo to był prawdziwy rajd na troszku wozów z ciekawą trasą
skąd wiesz jak było? czyzbym nie zauwazyła twojej obecności ?
ja byłem jakby i opowiadałem jak było

Danka pisze:mycha pisze:..teraz mniej a wiecie dlaczego ,bo to był prawdziwy rajd na troszku wozów z ciekawą trasą
skąd wiesz jak było? czyzbym nie zauwazyła twojej obecności ?
nissan7 pisze:a jaka jest idea offroadu ?
siva explozja pisze:Widzę, że nadal rozmijamy się z główną tezą postu. Nie rozważamy nad tym czy trasa jest trudna, albo jak się zmienia wraz z pogodą. Mówimy tu o podejściu ludzi na tego typu imprezach. Czy warto stawiać wszystko na ostrz noża by „Wygrać”? czy może traktować to jako przed smak do ambitniejszych RAJDÓW! . Jako zabawę integracyjną, w której pieczątki są tylko dodatkiem, a istotne jest poznanie się, podzielenie doświadczeniem nawet, jeżeli miało by to nas kosztować „TEN CENNY CZAS”, jaki spędzamy przy jednej pieczątce.
TYPHOON pisze:nissan7 pisze:a jaka jest idea offroadu ?
zajechac tak daleko jak sie da bez niszczenia przyrody lub wlasnosci prywatnej, zobaczyc i przezyc na zywo to co wiekszosc ludzi zna z tv i kolorowych magazynow, poznac innych ludzi majacych podobne zainteresowania i pasje, pomoc kazdemu kto tej pomocy potrzebuje niezaleznie od sytuacji ktora ja spowodowala.
Off-road/zeglarstwo/myslistwo/wedkarstwo/survival/sztuki walki to styl zycia. Obcowanie z natura, uczenie sie jej od nowa i przezwyciezanie wlasnych lekow i slabosci
nemur pisze:myślę że to co robimy ,oceniając całość (trasa,przygotowanie,impreza,baza) to rajd dość wysoko oceniany przez osoby które często bywają na rajdach w Polsce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości