IV Ukręcona półośka
zaraz wyjdzie że wszyscy lubią odlądać... a liczba poruszających się samochodów po trasie ma nie przekroczyć 45 załóg bez względu czy ktoś jedzie oglądać czy startuje w jakiejś klasie...
W takim razie trzeba będzie przekształcić klasę TURYSTYK na jazdę turystyczną bez klasyfikacji wtedy kto chce jechać i pomagać sobie windą to jedzie, kto lubi patrzeć to patrzy
...
W takim razie trzeba będzie przekształcić klasę TURYSTYK na jazdę turystyczną bez klasyfikacji wtedy kto chce jechać i pomagać sobie windą to jedzie, kto lubi patrzeć to patrzy

"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
Dla mnie patrzący są także uczestnikami nie pozwolę sobie aby startowało 45 załóg a kolejne 15 jeżdziło po trasie i obserwowało. Wyjątek mogę zrobić dla jednej czy dwóch samochodów ale nie dla większej liczby.
Nie chcę mieć póżniej zgrzytów że on zapłacił a inny nie i tylko "obserwował" i jeżdził. Poza tym po trasie mogą się tylko poruszać załogi z naklejkami rajdu. Normalna procedura jak na każdym rajdzie.
Mogę pomyśleć nad podaniem jednego czy dwóch OS tylko dla obserwacji bez prawa poruszania się po trasie, ale nie wiem czy o to chodzi.
Nie chcę mieć póżniej zgrzytów że on zapłacił a inny nie i tylko "obserwował" i jeżdził. Poza tym po trasie mogą się tylko poruszać załogi z naklejkami rajdu. Normalna procedura jak na każdym rajdzie.
Mogę pomyśleć nad podaniem jednego czy dwóch OS tylko dla obserwacji bez prawa poruszania się po trasie, ale nie wiem czy o to chodzi.
BENCAMP
BENCAMP
iras pisze:Benes,Darek robcie turystyk na 43 auta a ja i Zagzulek pojedziemy w wyczynie i zgarniemy puchara![]()
![]()
![]()
A co taki PATENT na zwyciestwo![]()
![]()
![]()
A co mi tam-pojdziemy na pieszo heheheh
co ty piszesz o pieszych... nie porafisz znaleść 50% PK a i w zadanaich dodatkowych też nie szło za dobrze...

BENCAMP
BENCAMP
Benes pisze:iras pisze:Benes,Darek robcie turystyk na 43 auta a ja i Zagzulek pojedziemy w wyczynie i zgarniemy puchara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co ty piszesz o pieszych... nie porafisz znaleść 50% PK a i w zadanaich dodatkowych też nie szło za dobrze...
Skąd w Tobie tyle jadu

iras pisze:Benes pisze:iras pisze:Benes,Darek robcie turystyk na 43 auta a ja i Zagzulek pojedziemy w wyczynie i zgarniemy puchara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skąd w Tobie tyle jadu![]()
życie...

BENCAMP
BENCAMP