poszukiwany...
poszukiwany...
Może znacie kogoś , kto nudziłby się przez najbliższe trzy dni …
Poszukuję pomocnika do urobku drewna w lesie…
Poszukuję pomocnika do urobku drewna w lesie…
Honker 2324
Jak niektorym wiadomo, jakis czas temu postanowilem wypisac sie z naszego grodu i zostac wiesniakiem
Kilka dni temu wyszedl mi z budowy elektryk, wiec jest juz co zajumac.
Nie musialem dlugo czekac, przedwczoraj w nocy rusztowania ekipy od docieplen "sie" wyprowadzily. Z moich rzeczy zdazyli zaopiekowac sie koza (taka do grzania) o raz wydlubac (czemu tylko jeden
) przewod glosnikowy, ale jestem pewien, ze przyjda dokonczyc zaczeta robote.
Alarmiarz zamontowal juz kilka czujek i wyjca, Monika podpisala juz umowe z jakims Solidem czy innym Gustawem, nalepki dali, ale maja dopiero jutro dojechac i zamontowac swojego wzywaka telefonicznego, wiec dzisiaj w nocy wyjec bedzie co najwyzej lokalna zwierzyne ploszyl.
Gdybym byl na miejscu zaparkowalbym se kioskiem i zaczekal z rurka od hi-lifta albo innym szpadlem
Oferta dla chetnego do spedzenia dzisiejszej nocy w pieknych krajobrazowo okolicach Dobrej.
Za kazde przebite kolo w zlomiarskim pojezdzie (zakladam, ze ziomale targajacy kable mobilni sa) mozliwa premia.
Minimum czego oczekuje to obecnosci w godzinach 21:00 - 07:00 i ewentualnie wykrecenia powszechnie znanego 997.
Z uwagi na prace w dzien swiateczny jestem w stanie podwoic Darka stawke
Numer telefonu do kumpla, ktory moze przekazac koordynaty: 501773220

Kilka dni temu wyszedl mi z budowy elektryk, wiec jest juz co zajumac.
Nie musialem dlugo czekac, przedwczoraj w nocy rusztowania ekipy od docieplen "sie" wyprowadzily. Z moich rzeczy zdazyli zaopiekowac sie koza (taka do grzania) o raz wydlubac (czemu tylko jeden

Alarmiarz zamontowal juz kilka czujek i wyjca, Monika podpisala juz umowe z jakims Solidem czy innym Gustawem, nalepki dali, ale maja dopiero jutro dojechac i zamontowac swojego wzywaka telefonicznego, wiec dzisiaj w nocy wyjec bedzie co najwyzej lokalna zwierzyne ploszyl.
Gdybym byl na miejscu zaparkowalbym se kioskiem i zaczekal z rurka od hi-lifta albo innym szpadlem

Oferta dla chetnego do spedzenia dzisiejszej nocy w pieknych krajobrazowo okolicach Dobrej.
Za kazde przebite kolo w zlomiarskim pojezdzie (zakladam, ze ziomale targajacy kable mobilni sa) mozliwa premia.
Minimum czego oczekuje to obecnosci w godzinach 21:00 - 07:00 i ewentualnie wykrecenia powszechnie znanego 997.
Z uwagi na prace w dzien swiateczny jestem w stanie podwoic Darka stawke

Numer telefonu do kumpla, ktory moze przekazac koordynaty: 501773220
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
Karwa, nie kumam. Cale lato walaly sie setki kilogramow stali zbrojeniowej, rusztowan, narzedzi itp. Nic nie zginelo
Przyszlo ochlodzenie, skonczayly sie sliwki na dzialkach i dopiero teraz na opal zulernia zbiera?
Darek, a te Twoje somsiady popilnowac za flaszke nie chcom?
Czy strach zaufac?

Przyszlo ochlodzenie, skonczayly sie sliwki na dzialkach i dopiero teraz na opal zulernia zbiera?
Darek, a te Twoje somsiady popilnowac za flaszke nie chcom?
Czy strach zaufac?

Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
Naprawdę nic nie kumasz… w wielkim skrócie : wyjątkowo w tym roku ZK odrabiało zaległości i na wiosnę poproszono ulubieńców do ośrodka wypoczynkowego na zaległy pobyt. Ok. 3 tygodnie temu, turnus dobiegł końca. Balowali za wyprawkę i odłożone fanty dwa weekendy i właśnie kasiora się skończyła…
PS
Przeca , chyba napisałem ,że domek masz pilnowany- tylko na sposób zapłaty wpływ masz mały…
PS
Przeca , chyba napisałem ,że domek masz pilnowany- tylko na sposób zapłaty wpływ masz mały…
Honker 2324
a ja bym takie coś zastosował na tych skur..... http://www.youtube.com/watch?v=kDqaeMGMAWk
Policjanci z Komisariatu Policji Szczecin Nad nad Odrą prowadzą czynności wyjaśniające w sprawie odnalezienia 10 sztuk rusztowań typu warszawskiego. Rusztowania zostały odnalezione 10 października bieżącego roku przed godziną 6 rano przy ul. Stelmacha 21.
Rusztowania są stare, używane i zardzewiałe. Do tej pory nie udało się ustalić ich właściciela. Policja prosi o kontakt osoby, które mogą coś wiedzieć w tej sprawie.
Kontakt z funkcjonariuszem prowadzącym sprawę pod numerem tel. 91 82 16 487 lub 91 82 16 482 i dyżurnym Komisariatu Policji Szczecin Nad Odrą 91 82 19 104.
może to te?
Rusztowania są stare, używane i zardzewiałe. Do tej pory nie udało się ustalić ich właściciela. Policja prosi o kontakt osoby, które mogą coś wiedzieć w tej sprawie.
Kontakt z funkcjonariuszem prowadzącym sprawę pod numerem tel. 91 82 16 487 lub 91 82 16 482 i dyżurnym Komisariatu Policji Szczecin Nad Odrą 91 82 19 104.
może to te?

Est modus in rebus.