Mają chłopaki jaja tak wielkie, że chyba muszą mieć specjalną klatke bezpieczeństwa Zawsze mnie fascynowała formula OR Ciekawe czy w Polscie kiedyś coś podobnego się zacznie dziać... bo ileż można oglądać "krzywe drzewa" albo zbierać cudze śmieci po lasach... Coś jak nowy zaje...sty film "Śmierć w Wenecji..."
Podobno strasznie drogie silniki są...ogólnie podejrzewam, że zabawa nie należy do tanich... Ale to co oni wyczyniają musi wyzwalać niezłą dawkę adrenaliny
Możliwe... ale ponoć modyfikowane i oczywiście mają wtrysk NO2:)
Na jednej ze stron wyczytałem, że Moce rzędu 400-500HP to jakaś tam podstawa... coś jak u nas turystyk?
no, no. . . ciekawe filmy i jeszcze ciekawsze wyczyny tych kolesi....rzeczywiście te monstra muszą być konkretnie przygotowane, no kasa to pewnie niezła
No cóz...pomarzyć można Ale jak narazie w tym roku ma odbyć się pierwsza impreza o charakterze rockcrawlingowym... więc na takie cuda to jeszcze poczekamy.
prezes pisze:A jak kiedys mówiłem, ze te potworki maja setki koni, to co poniektórzy zapodawali szydere z Prezesa Przeciez tam najsłabszy ma ok 500 kucy
wcale żę nie Suzuki 413/CJ 5-7 Commando "Calvinator", Homemade Body in alu. 320hk and 460nm