Ofroad a może underroad , ale w sumie fajna przejażdzka [Nieludzki z Rybą gdzieś chyba w Mołdawii pod ziemią mieli jeździć]
zwróccie uwagę na zmotanego Rubicona, nawet ładnie wyszedł tylko snorkel [6:30 sek] jakos dziwnie montowany.
Eeeeehhhh duzi chłopcy a widzę że wielu (w tym ja) chciało by być super żołnierzem, nad człowiekiem, elitą. Ze swoim doświadczeniem wojskowym powiem tylko że to tylko fajnie wygląda na youtube.
zdaje sobie z tego sprawę, bo mam kolege dobrego w Formozie to się nasłuchałem paru rzeczy . Dostał się tam dzięki programowi telewizyjnemu "selekcja". Generalnie są + i - jak wszędzie.
a z kolei kolega duże Q ma na ten przykład fajny sprzęt do paintballa, miałem okazję zaznajomić się z jego zabawkami i różnica jest przeogromna w stosunku do zwyklasa.
Jak by nie było duzi chłopcy bawią się w małe wojny Przekaz jest ten sam
Adrenalina uzależnia, ten film jest jednym z wielu na to dowodem. Jednak są ludzie żyjący w pogardzie dla śmierci i życia w sumie... A ja za dzieciaka myślałem że robiłem szalone rzeczy na motorynce... Polecam obejrzeć filmiki pokrewne