zobaczyłem właśnie na "rajdach" - warte rozpropagowania:
http://www.ehowa.com/ythd.shtml?movie=Z2mf8DtWWd8
zerknijcie...
zerknijcie...
Honker 2324
nissan7 pisze:powinni to puszczać na kursach prawa jazdy. niezły wstrząs dla ducha
ja to i tym podobne filmiki puszczam - po nich jest zawsze milczenie... , ale prawdą jest że nigdy nie mam 100% pewnosci , ze moi kursanci juz jako kierowcy nie odpierniczą czegos takiego na drodze i to mnie najbardziej boli...
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Dziku pisze:...ilu takich ludzi jeździ ulicami...
takich ludzi...? Nie świrujcie, przecież te osoby z filmu to niedoświadczone żółtodzioby które nie potrafią jeździć, a po naszych drogach jeżdżą wyżeracze którym takie rzeczy nigdy się nie przytrafią bo są zaje...stymi kierowcami. Nawet po obaleniu flaszki na dwóch taki kierowca może bezpiecznie jechać i mieć pełną kontrolę nad autem ...nawet jakby złapał gumę przy 150 km/h...
No powiedzcie sami czy nie mam racji, przecież jazda po kilku piwach to nic takiego, nawet człowiek podpity nie jest.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Tanto pisze:Dziku pisze:...ilu takich ludzi jeździ ulicami...
takich ludzi...? Nie świrujcie, przecież te osoby z filmu to niedoświadczone żółtodzioby które nie potrafią jeździć, a po naszych drogach jeżdżą wyżeracze którym takie rzeczy nigdy się nie przytrafią bo są zaje...stymi kierowcami. Nawet po obaleniu flaszki na dwóch taki kierowca może bezpiecznie jechać i mieć pełną kontrolę nad autem ...nawet jakby złapał gumę przy 150 km/h...
No powiedzcie sami czy nie mam racji, przecież jazda po kilku piwach to nic takiego, nawet człowiek podpity nie jest.
Rozumiem, że to sarkazm...

Proponuję jeszcze ZAPINAĆ PASY. Miałam we wtorek wypadek samochodowy (jako pasażer) poślizg, rów i samochód na boku. Nikomu nic się nie stało bo wszyscy byli zapięci. Jakbyśmy nie byli to wolę nie myśleć co by mogło być...
Takich filmów jak najwięcej powinni pokazywać. Bardzo dobry - przemawia.
Zawsze znajdzie się odpowiednia filozofia do braku odwagi 

Wróć do „Ciekawe filmy, zdjęcia 4x4”